Pažitka
Název:

Tagliatelle se špenátem, rajčátky a kuřecím masem


Tagliatelle se špenátem, rajčátky a kuřecím masem


Ingredience:
Ingredience:
těstoviny tagliatelle1 bal
kuřecí maso300 g
cibule na jemno nakrájená1 ks
olivový olej3 lžíce
cherry rajčata10 ks
špenát mražený/listový1 bal
smetana ke šlehání0,5 dcl
sůl špetka
čerstvý pepř špetka
česnek1 stroužek
Postup přípravy:

Jednoduché, rychlé a hlavně chtné. Přeji Vám doboru chuť.

Na trošce olivového oleje jsem si orestovala na drobno nakrájenou cibulku, přidala kuřecí maso na kostky, ke konci přepůlená malá rajčátka a podlila jsem smetanou ke šlehání. Nechala jsem to chvíli zredukovat, přidala povolený a dobře vymačkaný mražený špenát. Osolte, opepřete a přidejte vymačkaný stroužek česneku. Vše poté promíchejte ve velké míse či hrnci, aby se chutě spojily.


Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Barbora Charvátová

    zavřít okno