

| kuřecí prso | 1 ks |
| cuketa (cca 20 cm) | 1 ks |
| solamyl | 1 lžíce |
| sůl | špetka |
| olej | trochu |
| Marináda: | |
| čerstvý zázvor | 3 cm |
| červená feferonka nebo chilli paprička | 1 ks |
| česnek | 1 stroužek |
| tandoori masala koření | 1 lžíce |
| sójová máčka | 2 lžíce |
| olej | 1 lžíce |
| nasucho opražený sezam | na posypání |
| Ingredience: |
Podáváme s rýží posypané opraženým sezamem.
Na marinádu smícháme najemno nastrouhaný zázvor a česnek, posekanou feferonku, koření, olej a sójovou omáčku.
Maso a cuketu nakrájíme na přibližně stejně velké kousky, zlehka osolíme, posypeme solamylem a promícháme. Zalijeme marinádou, znovu promícháme a necháme 20 minut odležet.
Ve woku nebo pánvi si rozpálíme olej a maso s cuketou včetně marinády na něm restujeme cca 10 minut. Můžeme podlít 1PL vody.