

| Ingredience: | |
| vařené červené brambory | 3 ks |
| worchester | dle chuti |
| dijonská hořčice | 1 lžička |
| kečup | 2 lžičky |
| šalotka | 2 ks |
| česnek | 2 stroužky |
| olej | 1 lžíce |
| sůl | dle chuti |
| mletá červená paprika | dle chuti |
| Low carb krekry Penam | dle chuti |
Občas s manželem děláme souboj tataráků. Tento levný mile překvapil, i když na masový nemá, ale je to příjemná změna. A kdo rád pikantní... skvělá volba.
Příprava je velice rychlá a jednoduchá.
Brambory nastrouháme na škrabadle. Stejně tak šalotku a česnek.
Přidáme zbytek surovin a dochutíme podle chuti.
Můžeme podávat s krekry Penam. Tyto krekry obsahují lepek, pokud si tedy přejete bezlepkovou variantu, tak sáhněte po něčem bezlepkovém.
Podrobné info: