

| Ingredience: | |
| hovězí svíčková | 250 g |
| pepř | dle chuti |
| kapary | dle chuti |
| cibule | 1 ks |
| worcester | dle chuti |
| hořčice | dle chuti |
| tabaso | dle chuti |
| uzená paprika | špetička |
| sůl | dle chuti |
| K podávání: | |
| topinky s česnekem | dle potřeby |
Tataráček si dáváme málo a když, tak ale nikdy v restauraci. Chceme vědět, co za maso dáváme a také přece jen nepřidáváme žloutek.
Maso umeleme, nebo naškrábeme najemno ostrým nožem.
Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Do masa vmícháme hořčici, najemno pokrájenou cibuli, přikápneme worcesterskou omáčku a lehce opepříme. Podle chuti můžeme maso doplnit o pár kapek tabasca. Maso nesolíme. Každý si jej osolí podle chuti.
Maso stačí dál pak zamíchat jen zlehka.
Z masa vytvarujeme bochánek, který necháme v lednici uležet.
Žloutek dáváme jen někdy.
K tataráku nesmí chybět topinky s česnekem, kapary nebo zelenina.
Podrobné info: