

| Ingredience: | |
| České Ghíčko Bio | dle potřeby |
| ledový salát (polníček, chřest, rukola) | 1/4 ks |
| zelené fazolky | 1 - 2 hrsti |
| konopná semínka | 1 lžíce |
| čerstvá pažitka (případně jarní cibulka, šalotka, bílá cibule...) | dle chuti |
| ředkvičky | 5 ks |
| umeocet nebo citron či limetka | dle chuti |
| citronový tymián | dle chuti |
| bazalka | dle chuti |
Celý den venku na zahrádce, sázíme, sekáme, prostě spousta práce. Večer jsem měla chuť jen na něco lehkého. Otevřela jsem lednici a začala vyndávat od všeho ždibec a vznikl tento velmi chutný salát. Na Ghí prostě vše chutná skvěle.
Na pánvi si rozpustíme Ghí, do kterého přidáme nasekanou pažitku, přidáme zelené fazolky a krátce orestujeme. Když jsou fazolky měkké, přidáme pokrájené ředkvičky, konopné semínko a vše společně zamícháme. Dochutíme bylinkami, solí a umeoctem. Já použila bazalku, citronový tymián, 2 lžičky umeocta a sůl.
Podáváme s oblíbeným pečivem, já jsem měla domácí žitno-pohankový chléb.
Podrobné info: