

| Ingredience: | |
| zralé avokádo | 2 ks |
| česnek | 2 stroužky |
| šťáva z 1/2 limety | dle chuti |
| menší rajče | 1 ks |
| mořská sůl | dle chuti |
| čerstvě mletý pepř | dle chuti |
| olivový olej | pár kapek |
| koriandr | hrstka |
| celozrnné pečivo | 4 ks |
| vejce | 4 ks |
Avokáda v lednici už asi dva dny křičej moje jméno, tak jsem si na ně konečně udělala čas a nesu vám recept na báječně voňavou sníďu nebo svačinu.
Avokádo rozřízneme podél, vyndáme pecku, dužinu vydlabeme a rozmačkáme vidličkou. Prolisujeme stroužky česneku, vymačkáme šťávu z limety, přidáme sůl, pepř a všechno dobře promícháme. Pak přidáme rajče – nakrájený na malý kostičky, nasekanej koriandr, pár kapek oliváče a je hotovo.
Toasty dáme rozpéct do trouby a na pánev hodíme dvě vejce, který usmažíme jako volský oka.
Rozpečený toasty pomažeme poctivou vrstvou pomazánky, položíme na ně hotová vejce a už jenom s plnou pusou opakujem, jak strašně dobrý to je.