Pažitka
Název:

Tolárky z opečených bramborových knedlíku s jarní cibulkou, rajčátky a petrželkou


Tolárky z opečených bramborových knedlíku s jarní cibulkou, rajčátky a petrželkou


Ingredience:
Ingredience:
bramborové knedlíky20 plátk
zauzená šunka180 g
olivový olej dle potřeby
jarní cibulka1 ks
červená cibule1 ks
cherry rajčátka nebo sušená rajčata4 ks
sůl dle chuti
pepř dle chuti
ostřejší italská salsa dle chuti
petrželka dle chuti
Postup přípravy:

Než jsem na pár dnů odjela, připravila jsem manželovi narychlo několik jídel, mimo jiné i tyto "tolárky" z opečených bramborových knedlíků z jedné pánve. 

Plátky knedlíků opečeme na olivovém oleji, přidáme orestovat obě cibulky, pokrájenou zauzenou šunku, cherry rajčátka a kapku ostré salsy. Vše promícháme a opečeme dozlatova. Podáváme se zeleninovým salátem. Osolíme a opepříme dle chuti každého. 

Dobrou chuť.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno