Ingredience: | |
loupaná rajčata | 1 konzerva |
malá cibule | 1 ks |
voda | 1/2 l |
máslo | 1 lžíce |
olivový olej | 1 lžíce |
sůl | špetka |
pepř | špetka |
tymián | špetka |
skořice | špetka |
zakysaná smetana | 2 lžíce |
česnek | 2 stroužky |
parmezán | dle chuti |
Před podáváním ozdobte zakysanou smetanou a parmezánem....
Cibulku osmažte na oleji a zalijte horkou vodou. Přidejte rajčata, osolte, opepřete. Přidejte utřený česnek a tymián. Polévku za občasného míchání necháme asi 20 minut na středním ohni vařit. Poté přidáme špetku skořice a máslo. Poté rozmixujeme. Před podáváním ozdobte lžící smetany a bohatě posypte sýrem.
Podrobné info: