

| Ingredience: | |
| loupaná rajčata | 1 konzerva |
| malá cibule | 1 ks |
| voda | 1/2 l |
| máslo | 1 lžíce |
| olivový olej | 1 lžíce |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| tymián | špetka |
| skořice | špetka |
| zakysaná smetana | 2 lžíce |
| česnek | 2 stroužky |
| parmezán | dle chuti |
Před podáváním ozdobte zakysanou smetanou a parmezánem....
Cibulku osmažte na oleji a zalijte horkou vodou. Přidejte rajčata, osolte, opepřete. Přidejte utřený česnek a tymián. Polévku za občasného míchání necháme asi 20 minut na středním ohni vařit. Poté přidáme špetku skořice a máslo. Poté rozmixujeme. Před podáváním ozdobte lžící smetany a bohatě posypte sýrem.
Podrobné info: