Pažitka
Název:

Toust s celerem a vejci


Toust s celerem a vejci


Ingredience:
Ingredience:
tmavý toustový chleba4 plátky
vejce4 ks
sterilovaný celer (nudličky)4 lžíce
majonéza4 lžíce
bílý jogurt4 lžíce
sůl špetka
pepř špetka
madeland2 plátky
Postup přípravy:

Rychlá a velmi chutná večeře.

Plátky chleba opečeme v topinkovači, nebo nasucho na pánvi. Vejce uvaříme natvrdo.

Celer necháme okapat a smícháme s jogurtem a majonézou. Osolíme a opepříme. Vejce nakrájíme na plátky a sýr na tenké nudličky.

Vychladlé tousty namažeme směsí, poklademe vajíčky a posypeme sýrem.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Václav Spal

    zavřít okno