

| Ingredience: | |
| brambory | 500 g |
| treska | 400 g |
| vejce | 4 ks |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| mléko | cca 200 ml |
| cibule | 2 ks |
| nasekaná petrželka | dle chuti |
| olej | na smažení |
Miluji ryby, ale jsou bohužel dost drahé, tak alespoň finančně dostupnější tresku kupuji často. Dnes jsem z ní udělala opravdovou baštu.
Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Tresku povaříme v mléce asi 10 minut. Brambory oloupeme a na jemno nastrouháme, přidáme vidličkou rozmačkanou tresku, sůl, pepř, vejce, petrželku, na jemno nakrájenou cibuli a vše promícháme.
Dvěma lžícemi vytvarujeme noky a smažíme na oleji. Necháme je na ubrousku okapat a podáváme s dipem a zeleninovým salátem.
Podrobné info: