Pažitka
Název:

Treska s bramborovo-čočkovou čepicí


Treska s bramborovo-čočkovou čepicí


Ingredience:
Ingredience:
filé z treky4 porce
velká brambora2 ks
červená čočka2 hrsti
růžová sůl dle chuti
koření na ryby dle chuti
sekaná kudrnka hrst
ghí2 lžičky
olej1 lžíce
Postup přípravy:

Tato kamufláž ryby měla zatím největší úspěch.

Nejprve si uvaříme brambory v osolené vodě, jakmile jsou hotové, přisypeme k nim čočku a ještě 5min povaříme. Scedíme, přidáme přepuštěné máslo, kudrnku a vyšleháme kaši, kterou necháme trochu zchladnout.
Porce ryby okořeníme, lehce zakapeme olejem, pokryjeme kaší a zapečeme na pečícím papíru při 200 stupňů 20min.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy45 min

Autor:
Ivana Mařáková

    zavřít okno