

| Ingredience: | |
| hovězí zadní | 300 - 400 g |
| vepřová pečeně | 300 - 400 g |
| kuřecí prsíčka | 300 - 400 g |
| švestky | 8 ks |
| vejce, strouhanka, mouka | na obalení |
| sůl | špetka |
| pepř | špetka |
| olej | trochu |
| okurka hadovka | 1 ks |
| rajčata | 2 ks |
| zakysaná smetana | 1 kelímek |
| česnek | 3 stroužky |
Řízek plněný švestkami? Proč ne....navíc když je řízek ze tří durhů masa....
Z každého masa si uděláme dva plátky osolíme, opepříme a pořádně naklepeme (tak aby z masíčka byl slabší plátek). Poté začneme hovězím, na hovězí dáme plátek vepřového a nakonec plátek kuřecího. Přidáme švestky a přehneme řízek na půl. Obalíme v trojobalu a pečeme na pánvičce s olejem asi půl hodinky z každé strany na mírném ohni (malé teplotě).
Zakysanou smetanu dáme do mističky. Přidáme sůl, pepř, nadrobno nakrájenou pažitku a 3 stroužky česneku. Okurku hadovku si nastrouháme na široké proužky a přidáme nadrobno nakrájené rajče.
Podrobné info: