Pažitka
Název:

Tuňáková pomazánka s kapary


Tuňáková pomazánka s kapary


Ingredience:
Ingredince:
konzerva tuňáka ve vlastní šťávě1 ks
vanička lučiny (200 g)1 ks
vejce natvrdo2 ks
dijonská hořčice2 žičky
kapary (já použila 8 ks velkých posekaných)1 lžíce
kari1 lžička
zelená petrželka hrstka
sůl špetka
pepř špetka
Postup přípravy:

Slané kapary skvěle podtrhnou chuť pomazánky....

Tuňáka necháme okapat, rozmačkáme jej a smícháme spolu s lučinou, hořčicí, kořením, posekanými kapary a vejci a zelenou petrželkou. Dochutíme, dosolíme podle potřeby a můžeme podávat návštěvě na pečivu jako jednohubky.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno