Pažitka
Název:

Tuňáková pomazánka


Tuňáková pomazánka


Ingredience:
Ingredience:
pomazánkové máslo1 ks
tuňák ve vlastní šťávě1 ks
malá cibule1 ks
vejce2 ks
himalájská růžová sůl špetka
Postup přípravy:

Jelikož mi test na těhotenskou cukrovku vyšel hraniční, čeká mě diabetologická poradna. Zatím jsem pátrala jak změnit jídelníček, ve kterém můžou být chyby i přes to, že se snažím stravovat zdravě. Můžu mít výpadky sacharidů ale také třeba i bílkovin. Pečivo peču zhruba 2x do měsíce, ale jelikož budu muset začít lépe svačit a mít i druhou večeři, budu ho muset zařadit častěji a na bílkoviny je fajn tuňák. No, tak jsem se dnes dala do pečení domácího chleba a k tomu jsem vytvořila tuňákovou pomazánku. A musím přiznat, že už je skoro pryč. Mňam!

Vejce si uvaříme natvrdo a nakrájíme je nadrobno. Cibuli si též nakrájíme na drobno.
Všechny přísady pečlivě smícháme ve větší míse a můžeme podávat nejlépe s čerstvým domácím chlebem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy10 min

Autor:
Karol Tišerová

    zavřít okno