

| Ingredience: | |
| tuňák v plechu | 80 g |
| mrkev | 20 g |
| řapíkatý celer | 20 g |
| feta | 20 g |
| pórek | 20 g |
| vejce | 1 ks |
| kukuřičná krupice | 2 - 3 lžíce |
| olej | 2 lžíce |
| velký batát | 1 ks |
| ghí | 2 lžičky |
| růžová sůl | dle chuti |
Když nemáte čas a potřebujete se zbavit zbytků.
Tuňáka slijeme a smícháme s najemno strouhanou mrkví, řapíkatým celerem, fetou, nadrobno pokrájeným pórkem, vejcem a směs zahustíme krupicí.
Vytvoříme placky, lehce pokapeme olejem a pečeme na pečícím papíru při 180°C asi 10 minut.
Batát oloupeme, uvaříme ve vodě doměkka a rozšťoucháme s ghíčkem, podle chuti dosolíme.
Podrobné info: