Pažitka
Název:

Tuňákové rizoto


Tuňákové rizoto


Ingredience:
uvařená rýže dle potřeby
červené fazole dle potřeby
sýr cottage dle potřeby
slunečnicová semínka hrstka
tuňák ve vlastní šťávě1 plechovka
sůl špetka
pepř špetka
Ingredience:
Postup přípravy:

Tento recept ocení hlavně ženy, které nemají čas na nějaké dlouhé vyváření. Půlku sníte k večeři a tu druhou můžete schovat do krabičky na oběd do práce.

Uvařenou rýži smícháme s Cottage sýrem, osolíme, opepříme, přidáme tuňáka z konzervy, fazole a semínka. Je to tak rychlé, že si ani nestačíte umít hrnec od rýže.

Doboru chuť!

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Tereza Nešporová

    zavřít okno