Pažitka
Název:

Tuňákový salát s dýňovými semínky


Tuňákový salát s dýňovými semínky


Ingredience:
Ingredience:
ledový salát70 g
bílá paprika40 g
salátová okurka70 g
červená cibule15 g
jarní cibulka10 g
naklíčené fazolky Mungo pár
tuňák Isabel ve vlastní šťávě70 g (plechovka)
dýňová semínka7 g
Zálivka:
lněný olej za studena lisovaný pár kapek
Bianco ocet Balsamico pár kapek
pepř špetka
provensálské koření špetka
Postup přípravy:

Tuňák, zelenina, dýňová semínka - úžasná kombinace!

Zeleninu si omyjeme a nakrájíme na tak velké kousky, jaké je chceme mít. Dále nakrájenou zeleninu promícháme, dáme do talíře a poklademe kousky tuňáka.

Zakápneme lněným olejem a octem Balsamico, mírně opepříme a přidáme v dlani rozemnuté provensálské koření. Nakonec poházíme dýňovými semínky a naklíčenými fazolkami Mungo. Pak už jen ozdobíme plátkem citronu a můžeme podávat.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Martina Žabenská

    zavřít okno