Pažitka
Název:

Tvarohová rybí pomazánka


Tvarohová rybí pomazánka


Ingredience:
Ingredience:
zavináč bez kůže (sleď nebo jiná ryba, co se prodává jako zavináč)70 g
tvaroh (125 g)1/2 vaničky
červená cibule1/3 ks
jarní cibulka1 natička
hořčice1 lžička
citronová šťáva pár kapek
sůl špetka
pepř špetka
Postup přípravy:

I ze zavináče může být výborná pomazánka....

To snad není ani potřeba sáhodlouze vysvětlovat - zavináče zbavíme kůže, rozmačkáme vidličkou a přidáme tvaroh.

Dále přidáme najemno nasekanou červenou cibulí, citronovou šťávu a dochutíme lehce solí a pepřem.

Ozdobíme nasekanou jarní cibulkou.

Podrobné info:
Počet porcí1 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Martina Žabenská

    zavřít okno