

| Ingredience: | |
| hladká mouka | 225 g |
| polohrubá mouka | 225 g |
| prášek do pečiva | 1 ks |
| sůl | špetka |
| mandlový puding | 1/2 sáčku |
| vanilkový puding | 1/2 sáčku |
| rum | 1 lžička |
| kokosový bílý suk | 200 g |
| moučkový cukr | 150 g |
| měkký tvaroh | 250 g |
| vejce | 2 ks |
| vanilkový cukr | 1 ks |
| moučkový cukr | 100 g |
| sůl | špetka |
| sekané madnle | 50 g |
| kandované višně a pomeranče | 80 g |
| rozinky | 40 g |
| máslo | 100 g |
| kůra z jednoho citronu | dle chuti |
| máslo | na potření |
| moučkový cukr | na posypání |
Letos jsem zkusila připravit také tvarohovou štolu, kterou jsem zkusila místo marcipánu plnit kokosovým sukem. A chutná moc dobře.
Oba cukry smícháme s vejci, tvarohem, rumem a změklým máslem. Mouku smícháme s pudinkovými prášky, s práškem do pečiva, špetkou soli a postupně přidáváme promíchanou mouku k vaječné směsi s máslem a tvarohem. Zapracujeme rozinky, kandované višně a kandovaný pomeranč.
Vyválíme obdélníkový plát. Podél jedné strany obdélníkového plátu položíme váleček kokosového suku. Nejprve přes něj přehneme kratší a pak delší stranu těsta. Hřbetem ruky uděláme do těsta mělkou rýhu.
Štolu přendáme na plech, překryjeme alobalem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 160 -170 stupňů na po dobu cca 30 minut. Po sejmutí alobalu,pečeme již štolu jen dorůžova (cca 25 -30 minut). Po vyjmutí z trouby, štolu potřeme máslem a hustě pocukrujeme.