

| Ingredience: | |
| zralejší olomoucké tvarůžky | 1 balení |
| tofu natural | 220 g |
| smetana ke šlehání | 150 ml |
| sůl | dle chuti |
| petrželová nať | na ozdobu |
Máte rádi tvarůžkovou pomazánku? Vyzkoušejte ji trošku netradičně.
Na kostičky nakrájené tofu dáme do hlubší uzavíratelné nádoby, přidáme cca 70ml smetany a ponorným mixérem rozmixujeme.
K rozmixovanému tofu přidáme na drobné kostičky nakrájené tvarůžky a zalijeme zbytkem smetany. Vidličkou promícháme, nádobu uzavřeme a necháme uležet do druhého dne na kuchyňské lince.
Poté podle potřeby osolíme, opět vidličkou promícháme a dáme alespoň na půl hodiny vychladit.
Mažeme na čerstvé pečivo a ozdobíme lístkem petrželky.