Pažitka
Název:

Vaječný pudink s čerstvým ovocem


Vaječný pudink s čerstvým ovocem


Ingredience:
Ingredience:
vejce6 ks
třtinový cukr80 g
zakysaná smetana175 g
vanilkový extrakt1 lžička
ovesné vločky3 vrchovaté lžícce
ovoce dle chuti
Postup přípravy:

Je sytý, tak trochu v anglickém stylu, tedy předchůdce dnešních pudinků byl vaječný, a hlavně neskutečně dobrý! Fakt lahoda. A maliny? Máme právě sklizeň, ale použijte i cokoliv jiného. Já osobně ho za měsíc udělám znovu a s ostružinami. Už se těším.

Vše vyšleháme do pěny a nalijeme do 4 zapékacích mističek. Položíme na pekáč, který naplníme do poloviny horkou vodou. Upečeme v troubě při 180°C asi 30 minut. Podáváme dobře vychlazené s čerstvým ovocem.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
Andrea Ruňaninová

    zavřít okno