Pažitka
Název:

Vajíčková pomazánka s ředkvičkami

vegetariánský recept


Vajíčková pomazánka s ředkvičkami


Ingredience:
Ingredience:
vejce natvrdo3 ks
ředkvičky15 ks
malá cibule nebo jarní cibulka1 ks
pažitka hrstka
majonéza1 lžíce
plnotučná hořčice1 lžíce
lučina ve staniolu1 ks
pepř špetka
sůl dle chuti
Postup přípravy:

Ředkviček mám plný skleník a i venku už se kebulatí. Jejich lehce štiplavá chuť lahodí jak nám, tak i slimákům, potvory jedny. Tak jsem dnes připravila tuhle jednoduchou pomazánku, než budou všechny okousané.

Vejce a ředkvičky nahrubo nastrouháme, přidáme posekanou pažitku a najemno nakrájenou cibuli, přimícháme lučinu, majonézu a hořčici. Osolíme, opepříme a dobře promícháme. Jednoduché, hotovo.

Podrobné info:
Počet porcí4 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno