Pažitka
Název:

Vajíčkový salát


Vajíčkový salát


Ingredience:
Ingredience:
vejce uvařená na tvrdo10 ks
střední cibule1 ks
jarní cibulka2 ks
majonéza2 lžíce
tatarka2 lžíce
zakysaná smetana1 lžíce
hořčice2 lžičky
sůl dle chuti
pepř dle chuti
Postup přípravy:

Velikonoce za námi a teď nás všechny čeká zpracování vykoledovaných vajíček. Tak tady mám pro vás tip na vajíčkový salát, který má moc ráda s rajčátky a čerstvým pečivem. Věřím, že bude chutnat i vám.

Vejce uvařená na tvrdo pokrájíme na malé kousky a vložíme do misky. Cibuli pokrájíme na jemno a přidáme k vajíčkům. Poté přidáme tatarku, majolku, zakysanou smetanu, hořčici a dochutíme solí a pepřem. Nakonec vmícháme pokrájenou jarní cibulku a můžeme servírovat s toustem, bagetkou, nebo jakýmkoliv čerstvým pečivem.

Podrobné info:
Počet porcí8 porcí
Čas přípravy15 min

Autor:
Vendula Špetlíková

    zavřít okno