Ingredience: | |
vejce natvrdo | dle potřeby |
čerstvý smetanový sýr | dle potřeby |
wasabi | dle chuti |
pažitka | dle chuti |
sůl | dle chuti |
Už jste vyčerpali všechnu inspiraci, jak naložit s vejci natvrdo? Mě dneska napadlo naplnit je žloutkovým krémem, do které jsem přidala milované wasabi. A můžu vám říct, že to fakt chutná skvěle. Tři ingredience a je hotovo. Teda s pažitkou a solí pět, ale stejně ... je to hlavně rychle. Můžete to použít nejen na plnění vajec, ale i jako pomazánku
Oloupaná vejce rozpůlíme, vyjmeme žloutky, které přendáme do misky. Spolu s čerstvým sýrem a wasabi rozmělníme na hladký krém, do kterého vmícháme najemno posekanou pažitku a dochutíme solí. Jamky po žloutcích vyplníme krémem a posypeme ještě troškou pažitky.
Podrobné info: