Pažitka
Název:

Vejce plněná wasabi krémem


Vejce plněná wasabi krémem


Ingredience:
Ingredience:
vejce natvrdo dle potřeby
čerstvý smetanový sýr dle potřeby
wasabi dle chuti
pažitka dle chuti
sůl dle chuti
Postup přípravy:

Už jste vyčerpali všechnu inspiraci, jak naložit s vejci natvrdo? Mě dneska napadlo naplnit je žloutkovým krémem, do které jsem přidala milované wasabi. A můžu vám říct, že to fakt chutná skvěle. Tři ingredience a je hotovo. Teda s pažitkou a solí pět, ale stejně ... je to hlavně rychle. Můžete to použít nejen na plnění vajec, ale i jako pomazánku

Oloupaná vejce rozpůlíme, vyjmeme žloutky, které přendáme do misky. Spolu s čerstvým sýrem a wasabi rozmělníme na hladký krém, do kterého vmícháme najemno posekanou pažitku a dochutíme solí. Jamky po žloutcích vyplníme krémem a posypeme ještě troškou pažitky. 

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy15 min

Autor:
Andrea Motlíková

    zavřít okno