

| Ingredience: | |
| vepřová plec | 500 g |
| hnědé žampiony | 180 g |
| olej | dle potřeby |
| větší cibule | 1 ks |
| červená papriková pasta | dle chuti |
| sůl | dle chuti |
| pepř | dle chuti |
| naložená a okapaná kapie | dle chuti |
| vývar (voda) | dle potřeby |
| mouka nebo solamyl | na zahuštění |
Mám pro vás tip na rychlý a moc dobrý oběd, který má šmrnc. Takže si nachystejte vepřové maso, žampiony, kapii a jdeme na to.
Vepřovou plec pokrájíme na kousky a zprudka orestujeme na oleji s pokrájenou cibulí. Přidáme paprikovou pastu, zamícháme, zalijeme vodou nebo vývarem z kostí a dusíme. Ke konci dušení přidáme k masu pokrájené žampiony a scezenou pokrájenou sterilovanou červenou kapii. Dál dusíme doměkka. Zahustíme rozkvrdlanou moukou s vodou (nebo solamylem) a dál dusíme cca 10 - 12 minut doměkka. Podáváme se zeleninovou rýží.
Podrobné info: