

| Ingredience: | |
| vepřová krkovice | 2 plátky | 
| anglická slanina | 150 g | 
| středně velká cibule | 2 ks | 
| koření piri piri | 2 lžičky | 
| med | 1 lžíce | 
| česnek (dle chuti) | 2 - 4 stroužky | 
| sojová omáčka | dle chuti | 
| olej | trochu | 
K restovaným nudličkám se skvěle hodí například zeleninová rýže.
Maso naklepeme a nakrájíme na nudličky. V misce si smícháme piri piri, med, česnek, sojovku a olej. Maso do marinády pořádně zamícháme a necháme několik hodin odležet - nejlépe přes noc. Druhý den si orestujeme slaninu nakrájenou na nudličky a na cibuli nakrájenou na půlkolečka. Poté přidáme maso i s marinádou a opékáme, dokud není maso krásně měkké.
Podrobné info: