Pažitka
Název:

Vepřové vindálú


Vepřové vindálú


Ingredience:
vepřová kýta500 g
jablečný ocet1 lžička
červená mletá paprika1 lžička
olej30 ml
cibule200 g
cukr špetka
bílé víno0,05 l
drcený anýz špetka
Postup přípravy:

Francouzsko-portugalský recept....

Maso nakrájíme na nudličky, cibulku na jemné proužky. Zprudka orestujeme na oleji, přidáme cibulku a zakápneme bílým vínem. Přidáme lžičku papriky, cukr, anýz, a pokud máte rádi pálivé, doporučuji chilli papričky. Na závěr přidáme lžičku jablečného octa a můžete podávat.

Podrobné info:
Počet porcí2 porce
Čas přípravy30 min

Autor:
František Lev

    zavřít okno