Pažitka
Název:

Vinné klobásové vrtulky v žampionovém kabátku


Vinné klobásové vrtulky v žampionovém kabátku


Ingredience:
Ingredience:
vinné klobásy600 g
olivový olej dle potřeby
koření Tacco od Nahrin dle chuti
pálivá paprika špetka
velké hnědé žampiony2 ks
Postup přípravy:

Je horko, nechce se vařit, ale něco málo k obědu by to chtělo, a tak vznikla tato dobrota.

Omytou a osušenou klobásku zatočíme do spirálek a zpevníme špejlí. Olivový olej smícháme s kořením Tacco a paprikou, dál pak potřeme touto směsí povrch  zavinutých klobásek. Vložíme na plech s pečícím papírem a dáme  do trouby na program "gril". Když jsou  klobáska zlatavé, do středu zatočených klobásek  nasypeme nastrouhané žampiony a kousek saturejky. Pečeme pod grilem ještě krátce dozlatova. Podáváme se vařeným bramborem a zeleninou.

Podrobné info:
Počet porcí3 porce
Čas přípravy20 min

Autor:
Ivana Černá

    zavřít okno