

| Ingredience: | |
| fazulove struky | dle potreby |
| Na cesticko: | |
| cicereovej muky (besan) | 1 plna a 1 plocha lyzica |
| ryzovej muky | 1 plna lyzyca |
| sol | dle chuti |
| prasku do peciva | stipka |
| mleta kurkuma | stipka |
| mlete chilli korenie | stipka |
| voda | dle potreby |
| olej | na vyprazanie |
I fazolové lusky můžou skvěle chutnat o to více, když je osmažíte v těstíčku.
Fazulove struky umyjeme a dobre vysusime. Pokrajame ich na velkost, aku chceme.
V miske zmiesame prisady na cesticko. Vody pridame tolko, aby vznikla hustejsia kasa.
V hrnci zohrejeme dostatok oleja, aby sa struky fritovali. Struky postupne vyprazime do zlatista.
Podavala som so zemiakovou kasou a grilovanymi mrkvickami.
Podrobné info: