

| Ingredience: | |
| vepřová plec | 3/4 kg |
| cibule | 3 ks |
| mladé cuketky | 3 ks |
| kvalitní klobásky | 3 ks |
| červená paprika | 3 ks |
| Na marinádu: | |
| olivový olej | 2 dcl |
| pivo | 1 dcl |
| stroužek česneku | 4-6 ks |
| grilovací koření | 1 velká špetka |
| sůl | 1 špetka |
| pepř | 1 špetka |
Tento recept je klasika, která se při grilování vždy hodí. Žádná věda, čerstvé suroviny a mňamka je na světě.
Maso si nakrájíme na kostky, cuketu na kolečka, klobásu také na kolečka, cibule rozkrojíme na 4 díly a uděláme z ní měsíčky. Červenou papriku taktéž nakrájíme na přiměřené kousky. Na velké jehly napichujeme maso, cibuli, cuketu, klobásu, papriku tak dlouho, dokud máme suroviny.
Hotové špízy osolíme a opepříme. Dáme je na předehřátý gril a pomalinku grilujeme dočervena, během grilování otáčíme. Podáváme s chlebem a různými dresinky dle chutí.
Dobrou chuť a příjemné grilování!