

| Korpus základ 1. vrstva: | |
| tvaroh (bez laktózy) | 500 g |
| mléko (rostlinné) | 100 ml |
| protein (nemusí být) | 50 g |
| mandlová mouka | 100 g |
| vejce | 2 ks |
| sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
| Korpus základ 2. vrstva: | |
| tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
| maliny | 150 g |
| protein (jahoda s vanilkou) | 50 g |
| vejce | 2 ks |
| sladidlo (čekankový sirup) | dle chuti |
| Ozdoba: | |
| tvaroh (bez laktózy) | 250 g |
| proteinový pudink | dle chuti |
| Šmakoun krém pomerančový + 150 g tvarohu | dle chuti |
Dvě vrstvy, jedno pečení. Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.
Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme.
Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.
Pečeme cca 45 minut.
Poté si vyšleháme krémy.
Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.
Podrobné info: