Pažitka
Název:

Zákusek pro princezny


Zákusek pro princezny


Ingredience:
Korpus základ 1. vrstva:
tvaroh (bez laktózy)500 g
mléko (rostlinné)100 ml
protein (nemusí být)50 g
mandlová mouka100 g
vejce2 ks
sladidlo (čekankový sirup) dle chuti
Korpus základ 2. vrstva:
tvaroh (bez laktózy)250 g
maliny150 g
protein (jahoda s vanilkou)50 g
vejce2 ks
sladidlo (čekankový sirup) dle chuti
Ozdoba:
tvaroh (bez laktózy)250 g
proteinový pudink dle chuti
Šmakoun krém pomerančový + 150 g tvarohu dle chuti
Postup přípravy:

Dvě vrstvy, jedno pečení. Naprosto famózní dezert, který je krásně vlhký a chutná jako cheesecake. Navíc je extrémně jednoduchý.

Předehřejeme si troubu na 180 stupňů. Suroviny na korpusy každý zvlášť dáme do mísy a vyšleháme. 

Světlý korpus dáme do dortové formy a pečeme cca 15 minut a poté potřeme malinovým.

Pečeme cca 45 minut.

Poté si vyšleháme krémy.

Vychladlý korpus rozřízneme a potřeme krémem ze Šmakouna a tvarohu a malinovou zavařeninou a zvrchu potřeme proteinovým krémem.

Podrobné info:
Počet porcí8 porcí
Čas přípravy60 min

Autor:
Kačka Tichá

    zavřít okno