

| Ingredience: | |
| České Ghíčko | dle potřeby |
| králičí stehna | 2 ks |
| česnek | 2 stroužky |
| cibule | 2 ks |
| mrkev | 2 ks |
| brambory | dle potřeby |
| sůl | dle chuti |
| voda | dle potřeby |
Maso u nás doma nesmí chybět a králičí je u našeho malého strávníčka TOP.
A jelikož jej miluje na česneku, tak jeho přání bylo vyplněno a ještě trošku vylepšeno.
Králičí stehna opláchneme, vložíme do zapékací mísy, osolíme a potřeme česnekem, přidáme pokrájenou cibuli, mrkev a podlijeme vodou. Pečeme přiklopené na 180°C. V případě potřeby podlijeme vodou. Když je maso měkké potřeme Ghíčkem, necháme již odklopené a necháme ještě upéct kůrčičku. Podáváme s uvařeným bramborem.
Podrobné info: