

| Ingredience: | |
| menší květák | 1 ks |
| malé brambory | 3 ks |
| malá mrkev | 3 ks |
| malá cuketa | 1/2 ks |
| celá vejce | 3 ks |
| velká cibule | 1 ks |
| šalotka | 1 ks |
| Mahá koření | 1 lžička |
| sůl | dle chuti |
| České Ghíčko Bio | dle potřeby |
Zapečenou zeleninu milujeme, a když dorazila bedýnka s květákem, cuketami a další zeleninou, rozhodla jsem se ji zkombinovat a musím říct, že jsme si moooc pochutnali. V jednoduchosti je krása. Navařeno a můžeme vyrazit ven, kde krásně svítí sluníčko.
Na páře si uvaříme květák. Na Ghí si orestujeme cibuli a šalotku společně s Mahá kořením. Do zapékací mísy dáme uvařený květák, orestované cibule a přidáme pokrájenou zeleninu - brambory, mrkev, cuketu, osolíme, přiklopíme. Pečeme do změknutí zeleniny a nakonec přidáme rozkvrdlaná, osolená vejce, které do směsi zamícháme a krátce zapečeme již bez přiklopení.
Podrobné info: