Brownies s tvarohem zpět

Těsto:
hořká čokoláda120 gmáslo120 ghnědý cukr120 g
vejce2 kshladká mouka60 g
Náplň:
frischkäse nebo tvaroh250 gcukr60 gvanilkový cukr1 balíček
vejce1 ks
hořká čokoláda 120 g, máslo 120 g, hnědý cukr 120 g, vejce 2 ks, hladká mouka 60 g, frischkäse nebo tvaroh 250 g, cukr 60 g, vanilkový cukr 1 balíček, vejce 1 ks

Příprava

Čokoládový moučník s frishkäse hotový za pár minut.

Troubu si zapneme na 180 stupňů.
Čokoládu s máslem rozpustíme za stálého míchání v hrnci. Přidáme hnědý cukr, vejce a ručním mixérem šleháme zhruba 5 min, dokud se cukr nerozpustí. Poté přišleháme mouku.
Frischkäse ušleháme s cukry a vejcem.
Do formy vyložené pečícím papírem nalijeme 2/3 čokoládového těsta, dáme náplň a rozetřeme. Dáme zbytek těsta a vidličkou uděláme mramorování. Dáme do rozehřáté trouby péct na 20 minut.

2014-01-30 Dezerty

Autor:

Počet porcí
6
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy45 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI