Domácí pribiňáček s jahodovým pyré zpět

Ingredience:
tučného tvarohu ve vaničce250 g33% šlehačková smetana1 kelímekvanilkový cukr2 balíčky
čerstvé jahody500 gmoučkový cukr dle chuti
tučného tvarohu ve vaničce 250 g, 33% šlehačková smetana 1 kelímek, vanilkový cukr 2 balíčky, čerstvé jahody 500 g, moučkový cukr dle chuti

Příprava

Tento dezert milují nejen děti, ale jistě s ním potěšíte každého dospělého.Věřte, že jej nebudete dělat naposledy. Pět ingrediencí, které vás katapultují do nebe!

V misce smícháme tvaroh s vanilkovým cukrem.
Šlehačku ušleháme dotuha a přidáme k oslazenému tvarohu.
Omyté a okapané jahody překrájíme a spolu s moučkovým cukrem ponorným mixérem rozmixujeme na pyré. P
ár jahod si necháme na ozdobu.
Do sklenic či pohárů vrstvíme na střídačku pyré a pribiňáček.
Dáme vychladit a můžeme podávat.

Dobrou chuť!

2015-05-15 Dezerty

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI