Perník zpět

Ingredience:
sojová mouka1/2 hrnkuhladká pšeničná mouka1/2 hrnkucelozrnná špaldová mouka1/2 hrnku
fruktoza1/2 hrnkuslunečnicový olej1/4 hrnkužloutek3 ks
kakao2 lžíceprášek do perníku1 balíčekperníkové koření1 lžička
sojové mléko1 hrnekkokos4 lžícenasekané vlašské ořechy1 hrst
sojová mouka 1/2 hrnku, hladká pšeničná mouka 1/2 hrnku, celozrnná špaldová mouka 1/2 hrnku, fruktoza 1/2 hrnku, slunečnicový olej 1/4 hrnku, žloutek 3 ks, kakao 2 lžíce, prášek do perníku 1 balíček, perníkové koření 1 lžička, sojové mléko 1 hrnek, kokos 4 lžíce, nasekané vlašské ořechy 1 hrst

Příprava

Perníky v období Vánoc voní a vždy tématicky zkrášlují prostřený stůl. Tenhle je strašně jednoduchý a opravdu chutná suprově.

Veškeré sypké suroviny smícháme v jedné míse. Přidáme vejce, olej a sojové mléko. Vytvoříme vláčné těsto, které nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Pečeme v troubě předehřáté na 180°C asi 20 - 30 minut.

2014-12-01 Dezerty

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostnávštěva
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI