Sojové sušenky zpět

Ingredience:
kukuřičné škrobové moučky (Gistin)100 ghladké sojové mouky70 gmáslo60 g
cukr moučka (se špetkou vanilky)60 gvejce1 ksprášek do pečiva1/4 sáčku
sůl špetkahladká mouka na posypání rozpuštěné máslo na pomazání
kukuřičné škrobové moučky (Gistin) 100 g, hladké sojové mouky 70 g, máslo 60 g, cukr moučka (se špetkou vanilky) 60 g, vejce 1 ks, prášek do pečiva 1/4 sáčku, sůl špetka, hladká mouka na posypání , rozpuštěné máslo na pomazání

Příprava

Upečte si domácí sojové sušenky, které zmizí než stačíte nabídnout.

Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, které na pomoučeném vále vyválíme na placku asi 3-5 mm silnou. Vykrajujeme tvary podle libosti a klademe na plech s pečícím papírem nebo podložkou. Sušenky popícháme vidličkou a upečeme v troubě vyhřáté na 170°C do slabě zlatova :)
Ještě teplé jsem pomašlovala rozpuštěným máslem.

 

 

2014-11-06 Dezerty

Autor:

Počet porcí
40
 porcí
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravypečení
Příležitostdětská oslava
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI