Cuketový trhanec a ďábelská směs zpět

Trhanec:
nastrouhaná cuketa1 ksnastrouhaný velký brambor1 ksmenší vejce2 ks
pohanková mouka nebo strouhanka na zahuštěnímajoránka dle chutibílý pepř dle chuti
sůl dle chuti
Ďábelská směs:
drůbeží nudličky300 gsojová omáčka2 lžícedijonská hořčice1 lžíce
arašídový olej1 lžícesůl dle chutichilli dle chuti
Dále budete potřebovat:
červená cibule - na půlkolečka2 ksčervená paprika - na nudličky2 ks
nastrouhaná cuketa 1 ks, nastrouhaný velký brambor 1 ks, menší vejce 2 ks, pohanková mouka nebo strouhanka na zahuštění, majoránka dle chuti, bílý pepř dle chuti, sůl dle chuti, drůbeží nudličky 300 g, sojová omáčka 2 lžíce, dijonská hořčice 1 lžíce, arašídový olej 1 lžíce, sůl dle chuti, chilli dle chuti, červená cibule - na půlkolečka 2 ks, červená paprika - na nudličky 2 ks

Příprava

Dnes mám pro vás tip na něco slaného a především pikantního, máte chuť? Tak pojďme na to.

Trhanec

Všechny ingredience, které budeme potřebovat na trhanec, nastrouháme. Z části na jemném a z části na hrubém struhadle. Vymačkáme přebytečnou vodu, dochutíme majoránkou, solí a pepřem. Vmícháme vejce a podle potřeby zahustíme. Pečeme na nepřilnavé pánvi a při otáčení roztrhneme a opékáme.

Ďábelská směs

Masové nudličky naložíme do směsi ze sojové omáčky, hořčice a arašídového oleje a ochutíme. Necháme alespoň 4 hodiny uležet, klidně můžete i 24 hodin.

Masovou směs orestujeme na pánvi a poté ji dáme stranou. Na té samé pánvi orestujeme cibuli a papriku. Vložíme zpět masíčko a společně ještě chvilku opékáme. 

A máme hotovo. Trhanec a směs nandáme na talíř a pochutnáme si.

2020-01-17 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyrestování
Příležitostostatní
Čas přípravy15 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI