Kamut s fazolemi zpět

Ingredience:
kamut200 gfazole hnědé Borlotti400 gpaprika100 g
rajčata100 gsůl špetkaolivový olej lžíce
kamut 200 g, fazole hnědé Borlotti 400 g, paprika 100 g, rajčata 100 g, sůl špetka, olivový olej lžíce

Příprava

Oproti pšenici vynikají zrna kamutu dvojnásobnou velikostí a vyšším obsahem živin. Kamut má mimořádně vysoký obsah selenu, nenasycených mastných kyselin, zinku a hořčíku. Pokud vám některý z těchto prvků chybí, doporučuji tento recept.

2015-01-12 Hlavní chody

Poznámka

Kamut: starodávný druh pšenice, která nebyla dotčena žádnými zemědělskými postupy. Hodně se o něm začíná mluvit v odvětvích celiakie....

Autor:

Počet porcí
3
 porce
Typ jídlavýživové speciality/diety
Receptvegetariánský recept
Složitost receptulehká
Typ receptu
výživové speciality/diety
Druh přípravyvaření
Příležitostpodzim
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI