Pečený štičí filet v rozmarýnové marinádě zpět

Ingredience:
štičí filet2 ksolivový olej4 lžícehrubozrnná sůl3 lžičky
mletá uzená paprika1 lžičkacitronový pepř2 lžičkyčerstvý rozmarýn2 snítky
máslo kousek
štičí filet 2 ks, olivový olej 4 lžíce, hrubozrnná sůl 3 lžičky, mletá uzená paprika 1 lžička, citronový pepř 2 lžičky, čerstvý rozmarýn 2 snítky, máslo kousek

Příprava

Večeře za doprovodu bílého vína a dobré ryby, je tou nejlepší variantou pro strávení příjemného večera.

Do hmoždíře si dáme natrhané jehličky rozmarýnu a všechny ostatní ingredience kromě másla. Umícháme si čerstvou bylinkovou pastu, kterou potřeme filety. Necháme minimálně 2 hodiny marinovat, aby se ryba linula ruka v ruce s bylinkami.
Poté pekáček lehce potřeme olejem, filety položíme kůží dolů, poklademe plátky másla a dáme péci do trouby na 200 st.
Po 15 minutách obrátíme, zase poklademe plátky másla a pečeme dalších 15 minut.
Já jsem deset minut před koncem pečení přidala cherry rajčátka.

Doboru chuť!

2014-05-19 Hlavní chody

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlaryby
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
ryby
Druh přípravypečení
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy30 min
Nápojvíno bílé
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI