Ingredience: | |||||
platýz (kuchyňsky upravený a zbavený kůže, možno vyfiletovat) | 1 ks | citronový pepř | špetka | bylinkové koření Kabajaki (nebo libovolné dle chuti) | špetka |
sůl | špetka | olivový olej | trochu | máslo | kousek |
Omáčka: | |||||
slanina nakrájená na kostičky | 2 plátky | smetana na vaření | 150 ml | bazalkové pesto | 1 lžíce |
sůl | špetka |
Pečený platýz s omáčkou provoněnou bazalkou....
Rybu osolíme, posypeme citronovým pepřem a bylinkovým kořením. Opečeme na pekáčku na rozpuštěném másle s olivovým olejem z obou stran a dáme do vyhřáté trouby na 220°C na 10 minut, nakonec přepneme na gril a dopečeme kůrčičku.
Na pánvi si necháme vyškvařit slaninu, zalijeme smetanou, přimícháme pesto, provaříme a dochutíme.
Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)
Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena
Making by McRAI