Mléčné houskové knedlíky ve folii zpět

Ingredience:
polohrubá mouka250 grohlík4 kssůl1 lžička
vejce2 ksvlažné mléko250 ml
polohrubá mouka 250 g, rohlík 4 ks, sůl 1 lžička, vejce 2 ks, vlažné mléko 250 ml

Příprava

Vyzkoušejte tento způsob vaření houskového knedlíku....budete překvapeni, že i takto připravené knedlíky chutanjí skvěle.

Rohlíky nakrájíme na kostičky, posypeme moukou a solí. Přidáme vlažné mléko, žloutky a bílky vyšlehané do pevného sněhu. Dobře, ale opatrně promícháme. Na podložku si rozprostřeme potravinovou folii. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a každou polovinu zvlášť do folie zabalíme, alespoň do tří vrstev! Dobře utáhneme a zatočíme kraje, aby se nerozmotaly. Použila jsem folii širokou 44 cm, při použití užší folie budou knedlíčky menší, ale bude jich víc. Vaříme zvolna cca 28 min.

2014-08-13 Ostatní

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapřílohy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
přílohy
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI