Květákový krém s pórkem a petrželkou, zjemněný rýžovou smetanou zpět

Ingredience:
květák1 kspórek1 kspetržel1 ks
rýžová smetana ke šlehání soyatoo1/2 baleníhimalájská sůl dle chuti
květák 1 ks, pórek 1 ks, petržel 1 ks, rýžová smetana ke šlehání soyatoo 1/2 balení, himalájská sůl dle chuti

Příprava

Ráno jsme vstala a po prohledání zásob na mě vykouknul květák, hromada pórku, petržele a v lednici mi zbyla rostlinná šlehačka takže bylo jasno.

Orestujeme polovinu pórku, přidáme květák, petržel, chvíli prohřejeme a zalejeme vodou, osolím.
Povaříme do změknutí a přidáme zbytek pórku.
Necháme krátce prohřát, pomixujeme a zjemníme rýžovou smetanou.

2016-01-15 Polévky

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapolévky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
polévky
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI