Bleskové jednohubky s řeřichovou pomazánkou zpět

Ingredience:
mladá čerstvá řeřicha1 baleníčerstvá lučina250 gcitron1/2 ks
barevný mletý pepř1 špetkasůl1 špetka
mladá čerstvá řeřicha 1 balení, čerstvá lučina 250 g, citron 1/2 ks, barevný mletý pepř 1 špetka, sůl 1 špetka

Příprava

Bleskový předkrm či jednohubka, která lahodí nejen oku, ale i vašim chuťovým pohárkům. 

Příprava je tak snadná a rychlá, že v tomto receptu moc postupů přípravy nebude. Hi.
Dvě hrsti řeřichy omyjeme vlažnou vodou, nasekáme najemno, smícháme v misce s domácí lučinou a pokapeme citronem.
Namažeme na jakékoliv pečivo, posypeme čerstvě mletým tříbarevným pepřem, osolíme a ozdobíme výhonky řeřichy.

Dobrou chuť!
2020-11-09 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
20
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptzdravá
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostslavnostní večeře
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI