Pomazánka z červené řepy zpět

Ingredience:
středně velká červená řepa1 kstučný bílý jogrut125 gtvaroh125 g
kvalitní olej1 lžičkacitronová šťáva2 lžičkysůl špetka
čerstvě mletý bílý pepř špetkapažitka na ozdobení
středně velká červená řepa 1 ks, tučný bílý jogrut 125 g, tvaroh 125 g, kvalitní olej 1 lžička, citronová šťáva 2 lžičky, sůl špetka, čerstvě mletý bílý pepř špetka, pažitka na ozdobení

Příprava

Chcete připravit zajímavou pomazánku? Zkuste z červené řepy....

Nejprve si řepu uvaříme (nebo opečeme v troubě). Uvařenou řepu nastrouháme na hrubém struhadle, lehce promícháme s jogurtem, tvarohem a lžičkou oleje. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme citron. Podáváme chlazené a můžeme ozdobit čerstvou pažitkou.

2014-03-31 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravyvaření
Příležitostostatní
Čas přípravy60 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI