Růžová pomazánka zpět

Ingredience:
červené sterilované zelí1 malá skleničkavejce uvařená natvrdo4 ksnastrouhaný šunkový salám200 g
majonéza3 lžícekysaná smetana2 lžícesůl špetka
pepř špetka
červené sterilované zelí 1 malá sklenička, vejce uvařená natvrdo 4 ks, nastrouhaný šunkový salám 200 g, majonéza 3 lžíce, kysaná smetana 2 lžíce, sůl špetka, pepř špetka

Příprava

V přípravě pomazánky se meze nekladou, lze ji udělat naprosto z čehokoliv. Zkuste tip na pomazánku třeba z červeného sterilovaného zelí.

Zelí přecedíme a necháme dobře okapat (já šťávu většinou vypiju). Nakrájíme nadrobno, vejce a salám nastrouháme na hrubém slzičkovém struhadle a vše dohromady dobře promícháme s majonézou a kysanou smetanou. Podle chuti přisolíme a připepříme. Podáváme na pečivu jako pomazánku nebo přidáváme do obložených mís jako salát.

2014-10-29 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
10
 porcí
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravystudená kuchyně
Příležitostnávštěva
Čas přípravy15 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI