Tuňáková pomazánka zpět

Ingredience:
pomazánkové máslo1 kstuňák ve vlastní šťávě1 ksmalá cibule1 ks
vejce2 kshimalájská růžová sůl špetka
pomazánkové máslo 1 ks, tuňák ve vlastní šťávě 1 ks, malá cibule 1 ks, vejce 2 ks, himalájská růžová sůl špetka

Příprava

Jelikož mi test na těhotenskou cukrovku vyšel hraniční, čeká mě diabetologická poradna. Zatím jsem pátrala jak změnit jídelníček, ve kterém můžou být chyby i přes to, že se snažím stravovat zdravě. Můžu mít výpadky sacharidů ale také třeba i bílkovin. Pečivo peču zhruba 2x do měsíce, ale jelikož budu muset začít lépe svačit a mít i druhou večeři, budu ho muset zařadit častěji a na bílkoviny je fajn tuňák. No, tak jsem se dnes dala do pečení domácího chleba a k tomu jsem vytvořila tuňákovou pomazánku. A musím přiznat, že už je skoro pryč. Mňam!

Vejce si uvaříme natvrdo a nakrájíme je nadrobno. Cibuli si též nakrájíme na drobno.
Všechny přísady pečlivě smícháme ve větší míse a můžeme podávat nejlépe s čerstvým domácím chlebem.

2016-07-01 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
4
 porce
Typ jídlachuťovky
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
chuťovky
Druh přípravyostatní
Příležitostnávštěva
Čas přípravy10 min
Nápojvíno bílé
Nákladynízké

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI