Žampiony s tvarohovou náplní zpět

Ingredience:
velký žampion portobello4 ksměkký tvaroh nebo ricotta1 kelímekvejce1 ks
šalotka2 kscuketa1/2 kssušená rajčata naložená v oleji pár kousků
černé olivy párčerstvá bazalka hrstkasůl špetka
velký žampion portobello 4 ks, měkký tvaroh nebo ricotta 1 kelímek, vejce 1 ks, šalotka 2 ks, cuketa 1/2 ks, sušená rajčata naložená v oleji pár kousků, černé olivy pár, čerstvá bazalka hrstka, sůl špetka

Příprava

Zapečené plněné žampiony....

Žampionům vyjmeme nožičky, pokud jsou příliš mělké, trochu vydlabeme dužinu. Vnitřky osolíme a vytřeme olejem ze sušených rajčat.
V misce smícháme tvaroh s vejcem a s na kostičky nakrájenou dužinou, cuketou, rajčaty, šalotkou, olivami a posekanou bazalkou. Promícháme a směs důkladně osolíme.
Žampiony naplníme směsí, dobře upěchujeme, zabalíme do alobalu a dáme péct do vyhřáté trouby na 220°C. Podle velikosti pečeme cca 15 minut, poté alobal otevřeme a dopečeme odkryté.

2013-12-06 Předkrmy

Autor:

Počet porcí
2
 porce
Typ jídlapředkrmy
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptustřední
Typ receptu
předkrmy
Druh přípravypečení
Příležitostostatní
Čas přípravy30 min
Nápojostatní
Nákladystřední

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI