Banán v čokoládě se šlehačkou zpět

Ingredience:
banány dle potřebycukrářská poleva tmavá CARLA Chocolate dle potřebysmetana ke šlehání 33% dle potřeby
banány dle potřeby, cukrářská poleva tmavá CARLA Chocolate dle potřeby, smetana ke šlehání 33% dle potřeby

Příprava

Znáte takový ten stav, když "Vás honí mlsná"? Včera jsem měla chuť na nějakou dobrotu, tak jsem si připravila banán v čokoládě se šlehačkou, který už jsem neměla ani nepamatuju! A co vy, kdy jste ho měli naposledy? Takový obyčejný dezert, ale je hříšně dobrý.

Nejprve vložíme cukrářskou polevu v sáčku CARLA Chocolate do hrnce s vodou a necháme rozehřát. Mezitím si banány oloupeme a položíme na mřížku, nebo talířek. Jakmile máme polevu tekutou, tak banány polijeme a necháme vychladit. Zatím, co se nám banány chladí a tuhne nám na nich čokoládová poleva, si uděláme šlehačku. Nakonec již jen banány ozdobíme šlehačkou a můžeme servírovat. A pokud nám zůstane nějaká poleva, tak si můžeme na pečícím papíře připravit nějaké pěkné ozdobičky na dezert.

2017-03-02 Dezerty

Autor:

Počet porcí
1
 porce
Typ jídladezerty
Receptdomácí kuchyně
Složitost receptulehká
Typ receptu
dezerty
Druh přípravyostatní
Příležitostostatní
Čas přípravy10 min
Nápojostatní
Nákladynízké

Fotogalerie

Odběr newsletteru Chci pravidelně dostávat informace ze světa Pažitka.cz

Ochrana osobních údajů + Cookies (Nastavení cookie)

Vestavné-spotřebiče s.r.o. Pažitka, všechna práva vyhrazena

Making by McRAI